gallery/facebook

författardröm

gallery/malin wendel författardebut

I min roll som coach och mental tränare hjälper jag dig att hjälpa dig själv att plocka fram den bästa versionen av dig. Din sanna potential. Detta kräver inre vilja, mod och ibland uthållighet att genomföra. Då tänker jag att det är väldigt viktigt att leva som jag lär, gå steget före och inte minst utmana mig själv. Så det gör jag löpande! En av mina stora drömmar, men också något jag rent ut sagt var skiträdd för, var att skriva en bok. År 2017 släppte jag min första bok "Hoppas att jag inte råkar döda dig" Det är en skönlitterär bok, en biografi om en ung kvinna med mörka tvångstankar och hennes kamp mellan liv och död. Allvarlig och sann berättelse men också lättläst och med en stor portion värme och humor.

gallery/instagram-liten

”Att tro på sig själv när man fattar nya beslut är inte lätt, fast man känner att något ligger och gror i en och vill mer. Det som hjälper till att tro på sig själv är dina texter. De pushar, provocerar, ger kärlek, styrka och mod.”

                                                                              Ord från en läsare

 

 

fler böcker & nytt förlag

2018 släppte jag bok nummer två och i samband med den startade jag Ord bara för dig Förlag. Där har även den nyaste  boken (2019) getts ut, en barnbok med budskapet om att inte låta sig begräsas.

 

Jag kan nu erbjuda nu såväl skrivcoaching som lektörstjänst. Varmt välkommen att besöka sidan för att läsa mer. Klicka på knappen ORD BARA FÖR DIG så hamnar du rätt.

 

Ord bara för dig älskar ord som vill ut!

gallery/ordbarafördiglogo