Föreläsning

gallery/malin wendel inspiration

utmaning och självkärlek

Kolls utbildningar, inspirationsföreläsningar och idégenererande workshops bygger på kunskap, forskning och genuint engagemang. Varmt välkommen att ta kontakt för mer detaljerad information om innehåll, målgrupp och upplägg. Jag har oändliga idéer, samtidigt blir det enligt min erfarenhet som allra bäst när vi tillsammans tar fram ett skräddarsytt event just för era behov och önskemål.

 

Just nu, under 2019 har temat "Att vara sann" varit mest efterfrågat. Tack för det - det har varit ett sant nöje 🙏😍

 

Tveka inte att kontakt mig för att bolla frågor och idéer!

 

inspiration

publikens kommentarer

"Inspirerad och tagen. Det där kommer jag ha nytta av!"

 

"Jag har aldrig förr sett fram emot något jag tidigare inte alls såg fram emot. Ny energi!"

 

"Vill bara säga att dina ord verkligen tog tag i mig. Berörd. Tack!"

 

"Ville inte gå hem. Hade gärna lyssnat längre."

 

"Jag vill bara tacka för en fantastisk föreläsning. Jag är så imponerad av ordets kraft och av dig. Tack för att du ger hopp! Sådana som du förändrar världen."

 

 

”Jag har blivit coachad och fick bra ledning av Malin på Koll konsult för att identifiera och arbeta med mina långsiktiga mål. Malin arbetar metodiskt och säkert. Jag kunde med hennes hjälp komma fram till bra resultat på mycket kort tid, där jag kunde se och veta hur jag skulle gå vidare för att nå mina uppsatta mål. Malin har ett väldigt bra och tillmötesgående sätt att arbeta. Jag kunde enkelt sätta mig i olika sinnestillstånd med hennes guidning."
Mattias Wikman

 

"Jag har som projektledare i Livsstilscoacher haft förmånen att jobba tillsammans med Malin. Malin har genom individuell- och gruppcoaching gett viktiga och nödvändiga verktyg till Livsstilscoacherna. Malin är en stor tillgång för projektet. Hennes engagemang och kompetens bidrar med stabilitet och trygghet, hon är noga med att alltid ge kvalité i de insatser hon gör. Malin är strukturerad och energigivande och har en mycket positiv attityd gentemot de personer hon möter. Malin är därför mycket uppskattad av oss alla i projektet Livsstilscoacher. Jag ger henne mina bästa rekommendationer."

    Kenneth Svensson, Projektledare

 

"Malin Wendel är förbannat duktig på det hon gör och vi hoppas på ett gott fortsatt samarbete."

"Jag har aldrig förr sett fram emot något jag tidigare inte alls såg fram emot. Ny energi!"

"Ett lugn och en stärkt samarbetskänsla i hela teamet."
Återkoppling från medarbetare efter grupputvecklingsdag

gallery/malin wendel ordbarafordig
gallery/malin wendel koll konsult

Jag drivs av att hjälpa människor att hjälpa sig själva att finna och leva sin sanna potential. Under föreläsningen pratar vi om hur du kan ta fram dina egna resurser, om att utmana sig själv och om att bygga en schysst attityd gentemot sig själv. Skriver "vi" medvetet, då jag alltid bjuder in till frågor, reflektion och aktiv medverkan. Du kommer även att få prova på mental övning. Föreläsningen blir såsom du och din dagsfärska situation förmår och behöver.