Jag erbjuder mental träning, professionell coaching individuellt och i par eller i grupp, samt föreläsningar och workshops. Specialist-området är idégenerering och jag vill med nyfikenhet lotsa mot ett önskat resultat. Ambitionen är alltid att vara sann, inspirerande och inte minst utmanande på ett positivt sätt. Från idé till handling!

Tar med glädje även skrivuppdrag, ordet är min vän och passion.

Koll är byggt på ledorden Kreativitet, Ledarskap och Livskraft. Med ett nyfiket Oförväget "o" i mitten för balans. Oavsett vilken tjänst som erbjuds finns detta med; nytänkande, mod och energi.

Om mig

VAD GÖR jag?

Grundare och verksam i företaget. Ett samtal med mig gör skillnad. Jag hjälper dig att må och fungera bättre. Min favoritkund är hen som kommit fram till att "nu fasen räcker det!"

Så vem är jag? Titlar, de kan vara hjälpsamma eller förvirrande .., här är hur som helst några jag nyttjar och stolt står för; Utvecklingskonsult, beteendevetare, författare, mental tränare och professionell coach. Ett annat sätt att beskriva mig kan vara genom karakteristiska drag som intuitiv, effektiv och kvalitetsmedveten. Kanske vill du bilda dig en helt egen uppfattning? Varmt välkommen, jag ser fram emot mötet med dig!

Genom hela mitt yrkesliv har jag arbetat med människor, där support och handledning varit ett givet inslag. Detta i kombination med  en bred utbildning och framförallt livserfarenhet har gett mig en stabil grund att stå på.

Malin Wendel

CERTIFIERINGAR

NLP Business Master

Words that change minds LAB Profile Practioner

ICF Par- och Duocoach

NLP Practioner

DISC Assessments 24x7 person- , par- & gruppanalys

EXAMEN

Filosofie Magister med huvudämne Psykologi

 

FORSKNING

Under åren 2009-2011 bedrev jag forskning inom kreativitet och utveckling vid Blekinge Tekniska Högskola. Utgångsläget är att ett fritt tänkande och medvetenhet om kreativitet kan gagna en människas sanna potential. Studierna visar att momentet "tankeanteckning" främjar såväl den kreativa tankeprocessen som lärande och personlig utveckling. Vid intresse, följ länkarna nedan för att komma till publikationerna och ta del av hela materialet.

Fri tankeprocess och medvetenhet om kreativitet
* Kreativ utveckling 

 

Du kan också ta del av min magisteruppsats kring ett helt annat område (studien genomfördes 2001). 

Livskvalitet, hanteringsförmåga och upplevelser hos personer med långvarig värk

gallery/malin-1jpg

Innanför kavajen

gallery/dsc_0480 malin