Skrivlust! En helg för dig och din penna

 

Drömmer du om att skriva? Vill du testa tekniker för att få fram de ord du har inom dig? Önskar du kicka igång din skrivlust? Ja, då är detta ett tillfälle för dig.

Den 16-17 januari 2021 är det dags igen för inspirationskursen Skrivlust! En helg för dig och din penna. Max 7 deltagare

Varmt välkommen!

Skrivlustdagarna är upplagda för att genom övningar och handledning inspirera dig och ditt skrivande. Det är ingen så-här-ger-du-ut-en-bok-kurs men självklart svarar jag även på sådana frågor för den som är intresserad. Fråga mig gärna, jag älskar frågor! Och ord. Helt sant brinner jag för att hjälpa dig att hjälpa dig själv med vad det än är du vill växa med, till exempel ditt skrivande.

Jag som håller i skrivdagarna heter Malin Wendel och är mental tränare, coach, utbildare och författare. De senaste åren har mitt skrivande varit aktuellt i frågespalten om livet ”Hur kan jag hjälpa dig?” i Blekinge Läns Tidning, via sociala medier där jag löpande lägger ut texter samt med mina utgivna böcker ”Hoppas att jag inte råkar döda dig” (2017), ”Ord bara för dig – 52 uppslag för din personliga resa” (2018) och ”Vad passar du som”? (2019). Dessutom har jag själv gått igenom faserna från otalet år med att så att säga skriva för byrålådan till skrivkurser och till sist utmaningen med att våga låta andra läsa mina alster. Den livserfarenheten tillsammans med min pedagogiska bakgrund hoppas jag ska lotsa dig tryggt framåt under vår helg tillsammans.

Lördagen den 16 januari klockan 09.30 startar vi upp på Gräsvik i Karlskrona och avslutar söndag eftermiddag den 17:e klockan 16.00 på samma adress. Mer detaljerad info och schema kommer att ges till dig som deltar.

Fika och lunch ingår båda dagarna. Boende ingår ej.

Anmälan & Frågor till: malin@kollkonsult.se

Vad ska jag ta med?
Har du något favoritblock och favoritpenna eller gärna vill skriva på dator är dessa verktyg välkomna att följa med. Förövrigt kan du komma precis som du är. Ingen förberedelse eller förkunskap krävs.

Vad kostar det?
Investeringen för din helg är 1850 kr. Faktura skickas till din mejl efter anmälan.

Vad händer om jag inte kan delta/blir sjuk?
Avbokningsregler: Anmälan är bindande. Avbokning vid sjukdom med läkarintyg är möjlig. Du får då kursavgiften tillbaka, förutom en administrativ anmälnings kostnad om 350 kr. Du kan också hitta en ersättare.

Sagt om kursen av tidigare deltagare:
* Rekommenderar den här skrivkursen. Gör något för dig själv, lär dig något nytt!
* Så bra att få jobba med kreativitet och självinsikter.

* Det här är en kurs där du investerar i dig själv. En positiv och inspirerande helg.
* När jag kom så trodde jag inte att jag kunde skriva men det tror jag minsann nu att jag kan!
* De olika delarna av mina idéer har nu börjat fogas samman till en helhet.
* Jag är superinspirerad. Taggad på att fortsätta skriva! Hindren verkar mycket mindre nu.
* Bra upplägg. Klart du ska gå den, Malin är inspirerande.
* Fin upplevelse utan några krav. Fritt fram att se vad som händer.
* Denna kursen kommer att göra dig gott! Tid för dig själv, stanna upp och få hoppa in helt i ditt eget skrivande.
* Inspirerande och givande. Har fått med mig verktyg som jag kan använda. Behöver du komma igång med ditt skrivprojekt så är detta kursen för dig.
* Det här är en helg för din inre resa, om vad du vill och vart du vill ta vägen.
* Har du gått och tänkt på att börja skriva men inte vet hur eller vad, här finns hjälp att komma igång. Garanterad inspiration!